Talent Motivatie Analyse (TMA)

Had ik dit maar jaren eerder gedaan! Ik snap nu waarom ik vaak leegliep in een baan. Omdat ik vooral bezig was met dingen waar mijn talenten niet liggen. Ik kon het altijd wel, maar het koste bakken energie. Ik durfde haast de volgende stap niet meer te maken, want straks kies ik weer voor een baan wat me na een tijdje gaat tegenstaan. Maar nu weet ik het! Ik weet waar mijn talenten liggen en ga vol enthousiasme meer mijn talenten benutten en een nieuwe stap zetten!

Dit verhaal is van een coachee in mijn praktijk. Het maken van de TMA heeft haar zoveel nieuwe inzichten opgeleverd.

TMA analyse

De TMA analyse is een fantastisch instrument om mensen snel en helder inzicht te geven in hun talenten, drijfveren, kwaliteiten, ideale werkomgeving, valkuilen, communicatievoorkeuren en ontwikkelbaarheid van competenties.

Talenten zijn de bouwstenen van jouw persoonlijkheid. Je bent gemotiveerder, effectiever en succesvoller in werk dat goed aansluit bij je talenten.

Nog meer

Met de TMA krijg je niet alleen inzicht in jouw talenten maar het is zoveel meer:  

  • Met de TMA Methode kan je een match maken tussen jouw drijfveren/talenten en de competenties van een functieprofiel.
  • Je kan jouw potentieel bepalen en inzicht krijgen in de ontwikkelbaarheid van de 53 TMA Competenties.
  • Met behulp van de Performance Matrix kan er een match en ontwikkeladvies voor een bepaalde functie gegeven worden.

Wil jij ook weten waar jouw talenten liggen? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden voor een TMA. Tot snel!

Hartelijke groet,

Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *