Over Denise

Ik ben Denise Rösken, geboren in 1979 in de randstad, getrouwd en moeder van twee dochters. 

De weg naar coach en trainer

Mijn studies (sociaal pedagogische hulpverlener en sociale psychologie) en mijn voormalige carrière (leidinggevende en praktijkopleider in de kinderopvang) hebben altijd in het teken gestaan van het coachen en begeleiden van mensen. De meeste voldoening haalde ik uit anderen helpen de beste versie van zichzelf te worden. In 2014 ben ik deze passie verder gaan uitbreiden en ben ik gestart met de NOBCO geaccrediteerde opleiding tot loopbaan en levenscoach. Na het afronden van de opleiding begin 2015, heb ik de super spannende en alles veranderende stap gezet en ben ik mijn eigen coachpraktijk gestart. 

Wie ben jij?

Mijn expertise in het coachen en trainen liggen in het kennis maken met jezelf. Wie ben jij nu eigenlijk en wat wil jij echt, diep vanbinnen. Vaak genoeg zijn we het contact met onszelf kwijtgeraakt. Je hebt een baan die eigenlijk niet (meer) bij je past. Maar wat past dan wel? Of je doet de dingen omdat je ze altijd al zo doet. Je wil het graag veranderen, maar je weet niet hoe. Hier kan ik mee helpen.

In ontwikkeling

Ik geloof in jezelf blijven ontwikkelen en verbeteren. Ik vind kwaliteit belangrijk en blijf leren in mijn vak als coach, trainer en opleider bij een coachopleiding. Zo heb ik onder andere een EIA- certificering tot Senior Coach. Zo’n certificering geeft aan dat de coach een bepaalde opleiding heeft gevolgd. De EIA-certificering zoals NOBCO die hanteert, toetst de coach in de volle breedte van het coachvak en toetst ook de ervaring en de professionele ontwikkeling van de coach. Het EIA-niveau Senior Practitioner staat voor veel ervaring. 

Geniet volop

Ik weet uit eigen ervaring, dat als je jezelf beter leert kennen, je beter weet waar je blij van wordt en je meer van het leven gaat genieten en meer energie hebt. Nu ik weet wat mijn kwaliteiten en talenten zijn, zet ik ze bewuster in waardoor ik meer plezier heb in de dingen die ik doe. Ik geniet van de mooie dingen in het leven en gun dit iedereen.

Coachen vanuit positiviteit

Als je een rustige, knikkende, stille coach verwacht, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Vanuit positiviteit en enthousiasme motiveer ik anderen meer het goede in hun leven te zien en eruit te halen wat erin zit. In de trainingen en coachtrajecten is er ruimte voor humor en creativiteit. Tijdens de gesprekken is de persoon leidend, dus ik stem mijn aanpak en de inhoud van het traject altijd aan op de persoon die tegenover me zit. Geen coachtraject is hetzelfde, zoals geen een persoon hetzelfde is.  Verder moet je niet raar op kijken als ik ga schrijven zonder naar het papier te kijken. Ik ben er volledig voor jou en laat me zelfs niet afleiden door het maken van aantekeningen. 

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus daarom sta ik in het coachen en het trainen vooral stil bij wat jouw energie geeft, waar jij blij van wordt, zodat dat deel gaat groeien. Zet mensen in hun kracht, zodat ze gaan ze stralen!