Coaching

Het doel van coaching is het beste uit jezelf halen op alle vlakken van je leven, zowel privé als werk. Zorgen dat jij je (weer) positief over jezelf voelt. Dat je meer vertrouwen krijgt in jezelf. 

Als je verwacht dat ik als coach jou de magische oplossing geef waardoor alles waar jij mee zit als sneeuw voor de zon verdwijnt, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb geen magische oplossingen voor je. Ik ben er namelijk van overtuigd dat jijzelf het allerbeste weet wat jij nodig hebt. Jij hebt jouw oplossingen al in je. Je kunt er alleen niet zo goed bij komen. Ik help jou het antwoord vanuit jezelf naar boven te halen.

Tijdens mijn coaching staat positiviteit voorop. Samen met jou kijk ik naar wat er allemaal al is, halen we de verborgen schatten naar boven en kijken we hoe jij die nog beter kunt inzetten. Ik coach toekomstgericht. Waar wil je naartoe en wat zijn de mogelijkheden.  

Lees hier hoe een traject is opgebouwd en hier meer over de investering.