Volg Mij:
Volg mij op Facebook
Volg mij op LinkedIn
Nieuwsbrief
2018-03-14

Joehoe!!! Genomineerd voor de Liebster Award!!!

Home > Blog vlog > Joehoe!!! Genomineerd voor de Liebster Award!!!Echt supergaaf. Ik was blij verrast toen Roos Streumer van Mentaal onderhoud mij nomineerde voor de Liebster Award. Dank je wel daarvoor Roos!

 

liebster award

 

 

Wat is de Liebster Award nu eigenlijk?

Kom ik nu in aanmerking voor een prijs? Nee, dat niet. Het is een virtueel award voor (beginnende) bloggers om elkaar in het zonnetje te zetten. Op deze manier ontdekken we leuke blogs en blogsites. Ik vind het een mooi initiatief. Een goede reden om mee te doen!

Bij deze nominatie hoort het beantwoorden van 11 vragen, opgesteld door degene die mij heeft genomineerd. Daarna ga ik zelf 5 bloggers nomineren waarvoor ik ook weer 11 vragen bedenk. Wie ik heb genomineerd vind je onderaan dit artikel. Eerst de 11 vragen die ik heb beantwoord.

 

Wie ben jij?

Ik ben Denise Rosken, net 39 jaar geworden. Ik woon in Nieuwveen met mijn man en twee dochters ( 2 en 6 jaar). Ik heb een eigen coachpraktijk: RoskenCoaching.

In mijn coachpraktijk help ik vrouwen die voor iedereen klaar staan, maar zichzelf onderaan het prioriteitenlijstje zetten. Deze vrouwen help ik met meer naar zichzelf kijken en luisteren, zodat zij ook zichzelf op het prioriteitenlijsjte gaan zetten en meer kunnen genieten van het leven. Naast coachtrajecten verzorg ik ook trainingen en workshops voor particulieren en bedrijven. Grenzen aangeven, het ont-moeten en de regie over je leven zijn thema’s die hierbij centraal staan. Ik heb drie kernwoorden die door mijn leven en mijn praktijk verweven zitten. Kracht, positiviteit en groei. 

 

Hoe is jouw blog ooit ontstaan?

Toen ik net gestart was met mijn bedrijf, bedacht ik dat het handig was een nieuwsbrief te gaan maken. Maar wat zet je dan in een nieuwsbrief? Ik ging schrijven over onderwerpen die op dat moment in mij opkwamen of die speelde bij coachees. Mijn nieuwsbrieven gingen steeds minder uit nieuws bestaan en steeds meer uit blogs. Nu maak ik elke 2 weken een blog of vlog die ik verstuur als nieuwbrief. Je kunt mijn blogs ook vinden op facebook, linkedin en mijn site.

 

Wat wil jij meegeven aan jouw lezers?

Ik wil graag anderen verder helpen. Het is een prachtige kwaliteit als je anderen wilt helpen en het naar de zin wilt maken, maar niet als het ten koste gaat van jezelf. En je kunt pas echt anderen helpen als je eerst voor jezelf zorgt. Door blogs te schrijven kan ik bijdragen aan dat de ander de beste versie van zichzelf kan zijn. En daarnaast vind ik schrijven ook gewoon heel leuk om te doen. Heerlijk om mijn gedachtenspinsels op papier te zetten en daar ook nog anderen mee te kunnen helpen.

 

Welke van jouw blogs wil jij in het zonnetje zetten?

Van moeten naar willen. Dit blog is ook een onderwerp in mijn workshop ‘ont-moeten’. Het klinkt zo simpel en dat is het ook. Nu nog doen! Ik merk dat deze blog voor veel eye-openers zorgt. Dus deze speciaal voor jullie in het zonnetje.

 

Wat is de beste blog tip die jij ooit hebt gehad en die je wilt delen?

Het eerste wat er in mij op komt is: Stap uit je comfortzone en groei! Sinds ik mijn eigen bedrijf heb ben ik heel vaak uit mijn comfort zone gestapt. Inclusief momenten van buikpijn, misselijkheid en onwijze zenuwen. Maar ik doe het wel. Ik weet nog de eerste keer dat ik een blog ging schrijven. Ik heb hem 20 keer nagelezen en heb 10 minuten naar de verzendknop gestaard. En ik heb hem verzonden! En ik heb er geen spijt van gehad. Steeds het stapje verder, op zoek naar nieuwe dingen en die gewoon doen! 

 

Wat wilde je als kind later worden? En wat is hier van terecht gekomen?

Wat een leuke vraag. Oke, even diep graven. Toen ik een jaar of 7 was wilde ik graag barbieaankleder worden. Ik tekende zelfs complete manequins met de nieuwste barbiemode. Hier zat vooral achter dat ik graag creatief bezig was en kon creeeren. En wat is daarna nu van terecht gekomen? Ik ben nog steeds creatief bezig en ben nog steeds aan het creeeren, alleen nu op een ander vlak. Zo bedenk ik oefeningen, ontwerp workshops en trainingen. En bij mijn blogs zien jullie  zelfgemaakte illustratie of foto's van eigen hand voorbij komen.

 

Waar kun je echt van genieten?

Zoveel! Vooral ook de kleine dingen, zoals een knuffel van mijn kids of een heerlijke wandeling over het strand, de eerste lammetjes, eigenlijk teveel om op te noemen.

 

Wat zou jij doen met een extra € 5000,- op je rekening? Waar zou jij dit aan uitgeven? Je mag het niet op een spaarrekening zetten!

Waar zou ik het aan uitgeven? Niet aan een ding. Ik zou, heel praktisch, een nieuwe laptop aanschaffen. Daarnaast zou ik mooie nieuwe herrinneringen maken door een weekendje weg te gaan met mijn gezin. Lekker door de bossen crossen en naar een pretpark of dierentuin. Daarnaast zou ik ook heerlijk tijd voor mezelf inplannen met een dagje sauna met alles erop en eraan.

 

Wanneer vergeet jij de tijd?

Als ik ergens helemaal in op ga. Dat kan van alles zijn. Heerlijk dansen op, een etentje met vrienden, in een flow zitten bij het schrijven of trainen, een goed boek, een prachtige zomerdag aan het strand of een heerlijke romantische film. Ik heb voor mezelf ook een handigheidje bedacht, waardoor ik nog wel ergens op tijd kom. Ik zet regelmatig het alarm op mijn mobiel. Dan hoef ik de tijd niet in de gaten te houden, maar krijg ik vanzelf een seintje. Hierdoor kan ik de tijd 'vergeten'. 

 

Wat is jouw favoriete restaurant en/of gerecht als je uit eten gaat?

Ik hou van variatie en heb soms moeite met kiezen. Alles ziet er zo lekker uit! Een combinatiemenu, zoals een mixed grill, pasta trio of sushischotel is voor mij echt een uitkomst. Dan heb je van alles wat. 

 

Ben jij een doener, een dromer, een beslisser of een denker? En waar merk je dat aan? (sommigen herkennen het; De leerstijlen van Kolb. Herken je het niet, schrijf gewoon wat er in je op komt).

Ik heb even een test erbij gepakt die ik ooit gedaan heb. Ik ben een dromer. Ik zag de uitkomst staan en dacht meteen, daar had ik de test niet voor op hoeven zoeken. De beschrijving was een feest van herkenning. Ik heb een flinke verbeeldingskracht en ben zeer visueel ingesteld. Ik ben mensgericht en zie altijd meerdere oplossingen. Als ik nieuwe dingen leer, doe ik dat het liefst 'live' (college, training), waarbij veel levendige voorbeelden worden verteld. Ik zie het dan helemaal voor me en kan het zo beter onthouden. Daarnaast ben ik ook een schrijver. Ik schrijf alles op wat ik hoor, zelfs zonder naar het papier te kijken. Dan hoef ik het niet allemaal te onthouden, maar kan ik het later nog eens rustig terug lezen. Ik heb even de tijd nodig om de informatie te laten bezinken. Ik ben analytisch ingesteld en leg snel verbanden. En ik heb een enorme fantasie. Dat ben ik in een notendop.

 

Ik heb het erg leuk gevonden deze vragen te benatwoorden. Nu weten jullie weer iets meer van mij. Ik mag nu het stokje doorgeven.

 

Mijn Genomineerden:

Raymonde van Zijl van Hartenwerk

Linda Welther van De tekstschrijverij

Woudina de Dolder van Woudina kindercoach

Amber van Amber blogt

Cinda Raaphorst van Cinda

 

Mijn 11 vragen aan jullie:

 1. Wie ben jij?
 2. Hoe is jouw blog ooit ontstaan?
 3. Wat vind jij het leukst aan bloggen?
 4. Wat wil je met jouw blogs bereiken?   
 5. Welk blog wil je hier met ons delen en waarom?
 6. Waar ben jij trots op?
 7. Wat is jouw favoriete moment op de dag?
 8. Wat doe jij het liefst op een vrije dag?
 9. Wanneer heb jij voor het laatst echt gelachen?
 10. Als je jezelf zou moeten beschrijven in 5 woorden, welke zouden dat dan zijn?
 11. Wat staat er op jouw bucketlist?
Ik kijk uit naar jullie blogs! 
 
 

 

   

Gratis

Klik hier en ontvang mijn gratis eBook:
Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter