Volg Mij:
Volg mij op Facebook
Volg mij op LinkedIn
Nieuwsbrief
2016-07-25

VLOG: Luister naar je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen

Home > Blog vlog > VLOG: Luister naar je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwenMijn allereerste vlog! Een beetje spannend om hem met jullie te delen. Maar zoals ik in een eerder blog heb geschreven (AAAHHHH, ik heb het gedaan), alleen buiten je comortzone is er plek voor groei.

De video neemt nog geen 3 minuten van je tijd in beslag. Veel kijkplezier. 

 

 

 

Warme groet,

 

Denise

 

Heb je iets gehad aan deze vlog of wil je reageren? 

Stuur dan je reactie naar info@roskencoaching.nl. Dan plaats ik hem voor jou op deze website.

 

Meer informatie over individuele coachtrajecten, klik hier. 

 


 
   

Gratis

Klik hier en ontvang mijn gratis eBook:
Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter