Volg Mij:
Volg mij op Facebook
Volg mij op LinkedIn
Nieuwsbrief
2016-04-26

Laat jij jouw koningsdag verpesten door de regen?

Home > Blog vlog > Laat jij jouw koningsdag verpesten door de regen?Laat jij de regen jouw koningsdag verpesten? 

Morgen is het koningsdag en de weersvoorspellingen zijn niet al te best. 80% kans op regen. Bij ons in het dorp de 'versierde fietsen optocht' traditie. Mijn dochter van 4 jaar heeft er helemaal zin in! Het dorp rondfietsen op je eigen versierde fiets! Laat jij jouw koningsdag en jouw humeur in het water vallen door een beetje regen? 

Wat is het probleem? Is het de regen? Is het de kou? Daar kun je je op kleden. Trek een oranje poncho uit de kast, doe een warme trui aan en ga er op uit. En ja, ik geef toe, het is allemaal zonniger als de zon schijnt. Maar het heeft ook wel wat als het regent. Het schept een band. Bij een enorme hoosbui ga je dicht bij elkaar schuilen onder een afdakje en maak je een praatje met elkaar. En ik weet nu al dat we de grootste lol gaan hebben tijdens de versierde fietsenoptocht, omdat je samen idioot genoeg bent om door de regen achter je kind aan te hobbelen.
Jij kunt er zelf voor kiezen of jij de regen jouw koningsdag laat verpesten. Leg jij je er chagrijnig bij neer of ga je op zoek naar alternatieven. Als je je focust op de positieve en leuke dingen, dan wordt je ook vanzelf blijer. Laat zelf de zon schijnen. Heel simpel, door iemand op een glimlach te trakteren, te complimenteren of maak een vrolijke opmerking. Kijk wat er gebeurd. Het werkt aanstekelijk!

Ik wens jullie een hele fijne koningsdag!!!! 

Warme groet, 

Denise

Heb je een vraag of opmerking, je kunt me altijd mailen: info@roskencoaching.nl

   

Gratis

Klik hier en ontvang mijn gratis eBook:
Deel deze pagina:
Facebook LinkedIn Twitter